Rezerviši
Loading...
O NAMA 2018-02-11T23:56:27+00:00

O nama

Prenoćište PARK GATE je novoizgrađeni objekat i počeo je sa radom početkom 2015. godine.

Predstavlјa idealnu bazu kako poslovnim lјudima tako i onima koji putuju iz uživanja.

Lokacija objekta je izuzetna. Nalazi se u srcu grada u neposrednoj blizini Brankove ulice, šetališta u kome možete osetiti sav šarm noćnog života Vranja, nadomak pozorišta i muzeja. U blizini se nalaze i zgrada Suda, Skupštine grada, Policije i ostalih institucija relevantnih za poslovne lјude.

Sa druge strane, objekat je na samom ulazu u gradski park (po čemu je dobio ime) pa gosti mogu uživati u divnom pogledu, svežem vazduhu i šetnji. Iako je u samom centru potpuno je izolovan od buke i prava je oaza mira i udobnosti.

PARK GATE je u okviru poslovno-sportsko rekreativnog centra u čijem sklopu postoji teretana, zatvoreni bazen, frizerski i kozmetički salon, picerija, poslastičara, nekoliko kafića, noćni klub, igraonica za decu, stomatološka ordinacija …

Ukupan kapacitet je 17 soba (35 ležaja). Raspolaže sa 4 dvokrevetne, 1 trokrevetnom sobom i 12 studija. Objekat je pod video-nadzorom. Sve sobe su savremeno opremlјene udobnim nameštajem, poseduju kompletno opremlјena kupatila, LCD televizor, klima-uređaj, besplatan WiFi, LED svetla, bešumne frižidere i sav ostali komfor koji je potreban da bi se gost osećao udobno.

Studija sem gore navedenog poseduju i kompletno opremlјenu kuhinju sa posuđem, pa su pogodni za iznajmlјivanje na duži vremenski period.

Poseduje sopstveni parking za određeni broj vozila, ali se i Gradski parking nalazi u neposrednoj blizini na 50m. od prenoćišta.

Nadam se da će naš PARK GATE biti Vaš izbor, a mi obećavamo da Vas nećemo razočarati!

Poželećete da opet budete naši dragi gosti!

Kako nas naći?

Nalazimo se u Vranju

Adresa: Partizanska 10, 17501 Vranje
Telefon: +381 63 46 5411
Telefon/Fax: +381 17 420 881
Web: www.park-gate.com
GPS koordinate:
42.553916
21.896296